Информация

Наші координати

Україна 322520

Дніпропетровська обл.,

м. Кам'янське

вул. Медична, 2

тел.(05692)3-32-65

тел/факс(05692)3-83-88

         


 

Пошта

Вхід до
пошти

dptnz_kcpprk@ukr.net

 

Зараз на сайті

Зараз на сайті 0 користувачів і 4 гостя.

З 27.03. по 31.03. 2017 року на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувалися курси підвищення кваліфікації  по професії «Кухар». 

Успішно проведені курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запоріжської, Полтавської областей.                                                     Підвищення кваліфікації спрямоване на послідовне удосконалення професійних знань, умінь і навичок, формування фахової компетентності й майстерності педагогічних працівників.

Щорічно на базі центру проводяться відкриті міжрегіональні курси підвищення кваліфікації, стажування та оволодіння новітніми технологіями майстрами виробничого навчання за спеціальностями ресторанного сервісу та торгівлі. За період з квітня2010р по квітень 2017 року курси пройшли 652особи.

 У центрі створена необхідна матеріально-технічна база: обладнані навчльно-практичний центр торгівлі та  навчальні кафе торгівельним, кухоним , барним посудом та інструментом, сучасними кухонними приладами від торгових марок «SAMSUNG», "SMEG", "BEKO", "NORD", "ZELMER", "VITEK", "KENWOOD", "CANDY".

Заняття на курсах проводяться на високому методичному рівні з використанням інформаційно-комунікативних технологій.

У «Книзі відгуків та пропозицій» майстри виробничого навчання залишили слова подяки адміністрації, педагогічному колективу центру за бездоганну організацію, грамотне проведення курсів.

Кожен слухач отримав корисну інформацію, практичний досвід і комплект методичних матеріалів. Усі задоволені роз’їхалися до своїх навчальних закладів, щоб передати досвід і знання, отримані в ДПТНЗ «Кам"янському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів ». 

 
  

 

 

З 03.04. по 07.04. 2017 року на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувалися курси підвищення кваліфікації  по професії «Кондитер».

В курсах підвищення кваліфікації прийняли участь майстри виробничого  навчання Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запоріжської, Полтавської областей.

Програмою підвищення кваліфікації передбачено майстер –класи з приготування тістечок та тортів, майстер –клас по виготовленню цукрових квітів за англійською технікою, майстер –клас по приготуванню декоративних елементів різних видів декору з шоколаду.

Під час курсів підвищення кваліфікації майстри виробничого навчання опанували  новітні виробничі  технології приготування та оздоблення кондитерських виробів. 

Велике задоволення слухачі курсів отримали від роботи з шоколадом, декоративними гелями, мастикою  при оздоблення тістечок та тортів.

Високі результати були показані майстрами  в/н  під час кваліфікаційного екзамену.

 

 

З 16.03. по 20.03. 2016 року на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувалися курси підвищення кваліфікації  по професії «Кухар».

Вже шоститй рік ми  проводимо курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання і знову в цьому році з задоволенням прийняли участь 42 майстри з Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської,  Запорізької,Луганської областей.                                                                            Під час проведення курсів багато уваги приділялось опануванню новітніх виробничих технологій слухачами. Програмою було передбачено  не тільки особисте відпрацювання навичок приготування страв та участь у  майстер –класах «Приготування яйця Бенедикт», «Приготування парфе з курячої печінки», «Приготування мельфею», приготування десерту «фондан»,  «Виготовлення чипсів з овочів та фруктів та їх використання».

Особлива увага приділялась оволодіння приймами конструювання композицій, візажу страв.

 

З 23.03.по 27.03. 2016 року на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувалися курси підвищення кваліфікації  по професії «Кондитер»
 В курсах підвищення кваліфікації прийняли участь 20 майстрів виробничого  навчання Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської,  Запорізької 
областей.
 Програмою підвищення кваліфікації передбачено майстер –класи з приготування кольорового бісквіту при приготуванні тістечок суфле, майстер –клас по виготовленню цукрових квітів за англійською технікою, майстер –клас по виготовленню та оздобленню капкейків.
Під час курсів підвищення кваліфікації майстри виробничого навчання опанували  новітні виробничі  технології приготування та оздоблення кондитерських виробів. 
Велике задоволення слухачі курсів отримали від роботи з шоколадом, декоративними гелями, мастикою  при оздоблення тістечок та тортів.
Високі результати були показані майстрами  в/н  під час кваліфікаційного екзамену.
 

 

 

 

З 04.03. по 09.03.2013 року на базі КЦППРК пройшли Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання по професії "Кондитер". Курси підвищення кваліфікації пройшли майстри виробничого навчання Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей.

Під час курсів підвищення кваліфікації майстри виробничого навчання засвоїли новітні виробничі технології оздоблення кондитерських виробів. 

У рамках проведення курсів відбулось опанування сучасними навичками з використанням інноваційних технологій кондитерського виробництва. В програму курсів підвищення кваліфікації були включені практичні заняття по роботі з марципаном, мастикою та створення композиції.

Велике задоволення слухачі курсів отримали від роботи з шоколадом, деко гелями, при оздоблення тістечок та тортів.

 

 

 З 19.03. по 24.03.2012 року на базі КЦППРК пройшли Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання по професії "Кондитер". На курси прибули представники Луганської та Дніпропетровської областей.

У рамках проведення курсів відбулось опанування сучасними навичками з використанням інноваційних технологій кондитерського виробництва. В програму курсів підвищення кваліфікації були включені практичні заняття по роботі з марципаном, мастикою та створення композиції. Професійні навички та вміння слухачі отримали під час формування та оформлення нарізних тістечок, роботи з формами для тістечок –суфле. Сучасні кондитерські вироби оформлюються за допомогою виробів з шоколаду, слухачам було запропоновано майстер клас по виготовленню виробів з шоколаду після чого вони самостійно виконали роботу по оздобленню тістечок та тортів. Високий професійний рівень слухачі курсів показали на кваліфікаційних екзаменах, всі торти були виконані з використанням новітніх технологій. 
 
Підвищення кваліфікації опанували 16 майстрів виробничого навчання. 

З Луганської області 5 майстра в/н.
Дніпропетровську область представили майстри в/н:
Синельниківський професійний ліцей – 3 майстра в/н
Інгулецький професійний ліцей – 4 майстра в/н
ДПТНЗ "Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу"- 3 майстра в/н
Дніпропетровський центр професійної освіти - 1 майстер
Всі майстри отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації та сертифікат про опанування сучасних кондитерських технологій.

IMG_4370.jpg
IMG_2777.JPG

IMG_5629.jpg

IMG_5279.jpg

З 26.03. по 31.03.2012 р. в ДПТНЗ «КЦППРК» проводились Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації з професії «кухар».
Відповідно до заявок до навчання приступило 26 осіб, з Миколаївської, Луганської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.
Дніпропетровську область представляли майстри виробничого навчання:
- КЦПРКТРС- 2
- Західно - Донбаський ліцей -1
- ПТУ -81 -1
- Кр НВЦ – 2
- Зеленодольський професійний ліцей
- МЦППВ-1
- Марганецький професійний ліцей -1
В програму курсів підвищення кваліфікації включено теоретичне навчання з вивчення інноваційних технологій та лабораторно - практичні заняття по опануванню сучасних технологій виробництва.
Як підсумок слухачі курсів склали випускний кваліфікаційний екзамен під час якого показали високий рівень оволодіння сучасними техніками приготування та оформлення страв.

IMG_3267.JPG

IMG_3300.JPG

IMG_3066.JPG

02.04.-11.04.2012 року на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів пройшли Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професій «кухар, кондитер», в яких прийняли участь 26 майстрів виробничого навчання з Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.

Навчання слухачів проходило у навчально-практичному ресторані навчального закладу. Слухачі курсів ознайомились з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для закладів ресторанного сервісу; сучасними тенденціями у технології приготування та оформленні страв, технологічними вимогами до конструювання композицій кулінарної продукції, на практиці засвоїли основи карвінг – техніки, сирного сервісу, ознайомилися з особливостями обслуговування банкет-фуршету та кейтеринг – обслуговуванням. Успішно опанували використання інноваційних технологій кондитерського виробництва, сучасні тенденції у технології приготування та оформленні нарізних тістечок, на практиці опанували роботу з марципаном, мастикою, шоколадом.

IMG_4400!.jpg

 IMG_4647!.jpg

IMG_6672!.jpg

 

 В період з 28.03.2011 по 30.04.2011 року здійснено підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання по професії "кухар"в кількості 78 осіб.

IMG_0015!.jpg

IMG_4910!.jpg

IMG_4847!.jpg

IMG_4645!.jpg

IMG_4858!.jpg


Згідно з наказом МОН України №1238 від 29.12.2009 року про внесення змін до наказу МОН України № 749 від 14.08.2009 року «Про підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання професійно – технічних навчальних закладів» на базі Камянського центру підготовки і перепідготовки проводились курси підвищення кваліфікації по професії «кухар».

 

За період з 06.04.2010р по 22.05.2010року Камянським центром підготовки і перепідготовки робітничих кадрів підвищено кваліфікацію майстрів виробничого навчання по професії «кухар» у кількості 100 осіб.

06.04.2010р – 11.04.2010р - 37
19.04.2010р – 30.04.2010р. – 28
17.05.2010р – 22.05.2010р. – 35

Підвищення кваліфікації відбувалось відповідно до програми. Під час занять теоретичного навчання слухачі ознайомились з сучасним обладнанням, молекулярною кухнею, кейтерінгом.
У рамках проведення курсів на практичних заняттях відбулось опанування сучасними навичками з використанням інноваційних технологій, авторської та фьюжн кухні. З задоволенням слухачі опанували вміння карвінгу та оздоблення елементами солоного тіста караваєв та пирогів. В програму курсів підвищення кваліфікації були включені практичні уроки по фондю, десертному, сирному сервісу та обслуговуванню банкету – фуршет.
Під час проведення кваліфікаційних екзаменів майстри виробничого навчання приготували страви з використанням інноваційних прийомів та технологій.
З учасниками курсів підвищення кваліфікації було проведено вхідне та вихідне тестування. Відгуки про якість та рівень організації підвищення кваліфікації позитивні.
06.04.2010р – 11.04.2010р група була представлена майстрами виробничого навчання з Донецької, Луганської, Херсонської та Дніпропетровської областей.
Підвищення кваліфікації опанували 37 майстрів виробничого навчання.
З 19.04. по 29.04 2010 року в м. Кам
янське на курси прибули представники Донецької, Полтавської, Луганської, Херсонської та Дніпропетровської областей кількості 28 осіб.

З 17.05.2010р – 22.05.2010р. для підвищення кваліфікації до ДЦППРК прибули 35 майстрів виробничого навчання з Донецької, Херсонської та Дніпропетровської областей.