Информация

Наші координати

Україна 322520

Дніпропетровська обл.,

м. Кам'янське

вул. Медична, 2

тел.(05692)3-32-65

тел/факс(05692)3-83-88

         


 

Пошта

Вхід до
пошти

dptnz_kcpprk@ukr.net

 

Зараз на сайті

Зараз на сайті 0 користувачів і 3 гостя.

 31  жовтня відповідно до плану роботи навчально – методичного центру ПТО у Дніпропетровській області на базі Кам’янського ЦППРК було проведено засідання секції педагогічних працівників з професій ресторанного сервісу. Наш навчальний заклад гостинно зустрів викладачів  і майстрів в/н, які готують кваліфікованих робітників за професіями «Кухар» та «Кондитер».

В рамках секції, тематикою якого було «Складові ефективного уроку»,  методист НМЦ ПТО Гурська О.В. розкрила питання щодо проектування освітньої діяльності, шляхів формування системи мотивування учнів, провела тренінг «Інтерактивні техніки» а також надала консультацію відносно  новоприйнятого закону «Про освіту».
Досвідом своєї роботи під час проведення секції ділилася майстер виробничого навчання КЦППРК Школьна Оксана Володимирівна. Вона  провела для всіх присутніх відкритий урок виробничого навчання на тему: Приготування холодних  солодких страв. В якості продемонстрованих блюд були обрані десерт фруктовий, желе «Панакота», крем шоколадний та крем «Тірамісу». В приготуванні цих десертів були поєднані традиційні і інноваційні технології.
Під час уроку були продемонстровані основні сучасні прийоми проведення уроку.
Задля впровадження міжпредметних зв’язків, на урок були запрошені: викладач предмету «Устаткування» - Давидов М.В., який продемонстрував роботу кухонного комбайну, що був використаний в подальшій роботі на уроці, та викладач предмету «Організація обслуговування» - Гук Т.В., яка показала майстер – клас з відкорковування пляшки шампанського – складової частини десерту, що готувався.
На уроці були використані інтерактивні методи навчання: «проблемна ситуація», «робота в малих групах», проектні технології.
Всі присутні відзначили, що урок був проведений на високому рівні, і цілі, які перед собою ставила майстер в/н Школьна О.В., а саме: відкрити учня, заохотити учня, направити його діяльність та інтегрувати теоретичні знання в практичну діяльність, були досягнуті.
А після уроку, для закріплення позитивного настрою, всі були запрошені на дегустацію представлених десертів.
                                                             
Прес-служба Кам’янського ЦППРК