Информация

Наші координати

Україна 322520

Дніпропетровська обл.,

м. Кам'янське

вул. Медична, 2

тел.(05692)55-06-45

https://www.facebook.com/

dptnzKCPPRK/

 

         


 

Пошта

Вхід до
пошти

dptnz_kcpprk@ukr.net

 

Зараз на сайті

Зараз на сайті 0 користувачів і 1 гість.

    В рамках пошуково – інформаційного проекту «Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна», метою проведення якого є збереження і продовження традицій українського народу, 15 березня Дніпродзержинський ЦППРК презентував фільм на дану тематику.

     Учні центру, майстри, викладачі на чолі з головою МК кулінарного профілю Гук Т.В. проводили дослідження, з’ясовуючи які національні страви є історичними для нашої Дніпропетровщини. Результатом участі в проекті стало створення власного відео-проекту.  Серед кулінарних рецептів наших пращурів були обрані такі страви, як «Борщ з карасями»,  «Каша дружба», «Узвар по – Кам’янському».

    Були підготовлені інструкційно – технологічні картки приготування заявлених страв  в традиційному їх розумінні та з врахуванням сучасних  інноваційних тенденцій в кулінарній справі. 

    Актуальність проекту базується на тому, що українська кухня популярна і відома в усьому світі. Асортимент страв української кухні став настільки різноманітним, а її вплив і популярність в Європі настільки великі, що про неї заговорили з такою ж повагою, як і про знамениту французьку кухню. 
Окрім презентації відеороликів, під час проведення семінару для викладачів і майстрів в/н з професій ресторанного сервісу Гук Тетяна Вікторівна, голова МК кулінарного профілю ДЦППРК, розповіла про основні нововведення в стандарті з професії «Кондитер», що заснований на модульному навчанні та професійно – профільних компетентностях. Переглянути відеоролик можна, перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=W9aeQDeoack.

 Прес-служба Дніпродзержинського ЦППРК