Информация

Наші координати

Україна 322520

Дніпропетровська обл.,

м. Кам'янське

вул. Медична, 2

тел.(05692)3-32-65

тел/факс(05692)3-83-88

         


 

Пошта

Вхід до
пошти

dptnz_kcpprk@ukr.net

 

Зараз на сайті

Зараз на сайті 7 користувачів і 3 гостя.

Користувачі на сайті

  • editor
  • Pertercynuh
  • genevayi69
  • Enriquemup
  • RichardWaype
  • joanncz3
  • Edwardduche

 З 27 травня по 30 травня на базі Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі проводився ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією „Кухар“. В конкурсі прийняли участь 23 учасника.

За умовами конкурсу учні пройшли 2 етапи : теоретичний (відповідь на 60 тестів) та практичний, під час якого вони готували дві страви - котлета «Марічка» та салат з свіжих овочів та філе птиці.

Приготування страв вимагало від учасників конкурсу продемонструвати вміння та навички кухаря 4 розряду, з дотриманням вимог організації виробництва, охорони праці та виробничої санітарії. Особливу увагу члени жюрі приділяли вмінням учнів працювати з технологічною документацією, дотримуватись вимог технологічної картки та виходу готової страви.

На практичну частину було виділено 4 години, Кобець Микола справився з завданням за 2 год. 40 хв.
За умовами конкурсу максимальний бал за практичну частину складав 180 балів, учень нашого Центру отримав 174,3 бали, що є дуже високим показником професіоналізму учня та його педагогів.

30 травня 2014 року відбулися урочистості присвячені завершенню конкурсу. Із вітальним словом виступила заступник голови журі – заступник директора з навчально-виробничої роботи Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу Пилипей Марія Іванівна. В своєму виступі Марія Іванівна привітала учасників з успішним завершенням конкурсу, відзначила важливість професії кухаря та побажала учасникам конкурсу подальших успіхів.

За рішенням журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією „Кухар“ переможцями стали:

Мурахас Емірсін Сейярович, учень Державного навчального закладу „Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі“, який нагороджений дипломом І ступеня та цінним подарунком.

Друге місце виборов Кухарський Ігор Ігорович, учень Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму.

За третє місце дипломом ІІ ступеня та цінним подарунком нагороджено Кобця Миколу Миколайовича, учня ДПТНЗ «Дніпродзержинський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Дніпропетровської області.

За четверте місце дипломом ІІІ ступеня та цінним подарунком нагороджено Думчікова Дмитра Юрійовича, учня Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі.

За п’яте місце дипломом ІІІ ступеня та цінним подарунком нагороджено Коваленка Микиту Олеговича, учня Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету.

Дипломом третього ступеня та цінним подарунком нагороджено Кондрат’єва Сергія Олеговича, учня Державного навчального закладу „Кіровоградський професійний ліцей ім. Героя Радянського Союзу О.С. Єгорова“.

Інші учасники конкурсу отримали дипломи учасника та подарунки.

Дипломи та подарунки учасникам конкурсу вручали: методист вищої категорії науково-методичного відділу впровадження інноваційних педагогічних технологій та забезпечення професійно-технічної освіти засобами навчання відділення науково-методичного забезпечення змісту професійно-технічної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Богданович Ольга Іванівна та заступник начальника управління – начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Коржевський Петро Миколайович.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!